8 maja 2014 r.
11.00–15.00 /Zespół Szkół Zawodowych, ul. Kościuszki 16, Giżycko/
Prezentacja pracy pracowni gastronomicznej powstałej w ramach projektu „Modernizacja i rozbudowa placówek kształcenia zawodowego-modernizacja kształcenia w zawodach gastronomicznych hotelarskich”, w której uczniowie szkoły będą realizować zajęcia praktyczne z przyrządzania potraw. W prezentacji pracowni gastronomicznej w szczególności zostaną zaprezentowane niespotykane powszechnie kuchnie indukcyjne.
Prezentacja działań realizowanych w projekcie „Podniesienie kompetencji uczniów Technikum Nr 3 drogą do ich sukcesu zawodowego. Prezentacji działań dokona dyrektor szkoły – koordynator projektu oraz uczniowie, wykorzystując prezentacje multimedialne na sprzęcie zakupionym w ramach projektu. W sali, w której odbywać się będzie prezentacja, będą przedstawione fotografie ilustrujące wykonane działania.